Poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Siret au indisponibilizat un autoturism marca Mercedes Benz, în valoare de 138.000 lei, ce figura în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, de către autorităţile din Cehia.

Poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Siret au indisponibilizat marți, 15 august 2017, în jurul orei 01.00, un autoturism marca Mercedes Benz, înmatriculat în Cehia, condus de către cetăţeanul ucrainean K. Nikita, în vârstă de 20 de ani.

Bărbatul s-a prezentat, la control, pentru efectuarea formalităţilor specifice, iar în urma verificărilor în bazele de date s-a constatat că mijlocul de transport figurează cu alertă ,,bun căutat pentru confiscare’’, alertă introdusă luni, 14 august 2017, de către autorităţile din Cehia.

În cauză, s-a întocmit lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, iar autovehiculul marca Mercedes Benz, în valoare de 138.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.