La 16 iunie 2014, ora 10.00, Poliţia comunală Şcheia, a fost sesizată prin „S.N.U.A.U. 112” de un bărbat de 57 ani din municipiul Suceava, despre faptul în timp ce se afla la pescuit pe malul râului Suceava din satul Șcheia, patru minori, i-au sustras un băț telescopic, l-au lovit cu pietre și i-au distrus autoturismul personal parcat în zonă, prejudiciul fiind de circa 600 lei.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în jurul orei 8:00, bărbatul s-a deplasat cu autoturismul personal pe malul râului Suceava din comuna Șcheia și a început să pescuiască, moment în care, 4 minori prezenți în zonă i-au cerut să le dea un băț de pescuit și fiind refuzați, au început să arunce cu pietre, iar unul dintre ei i-a sustras un băț de pescuit și a fugit. În timp ce persoana vătămată alerga după tânărul ce i-a sustras bățul de pescuit, a alunecat și a căzut în râul Suceava, moment în care cei patru minori s-au deplasat la autoturism, i-au dezumflat roțile, au distrus luneta și au sustras oglinzile laterale, iar din portbagaj au sustras mai multe scule. În urma investigațiilor, polițiștii au stabilit faptul că suspecți de comiterea faptei sunt patru minori unul de 14 ani şi trei de 13 ani, toţi din comuna Şchei

„Cercetările continuă pentru stabilirea participației fiecăruia la comiterea faptelor și recuperarea prejudiciului”, se arată în comunicatul IPJ Suceava.

         

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.