Luni, 12 mai, în jurul orei 23.35, un echipaj de poliţie din cadrul Poliţiei municipiului Suceava, aflându-se în serviciu de patrulare în cartierul Obcini, a identificat pe strada Victoriei, într-o parcare, un autoturism în care se aflau mai multe colete voluminoase.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul aparține unei femei de 38 de ani, din oraşul Siret.

Astfel, pe 13 mai, în urma controlului autoturismului, în portbagaj şi pe bancheta din spate, au fost identificate 8.000 pachete ţigări de proveniență ucraineană. Ţigările în valoare de 96.000 lei au fost confiscate, iar autoturismul a fost indisponibilizat.

Ulterior, la 13 mai, ora 13.00, Poliția orașului Siret a fost sesizată de o femeie de 38 de ani, din localitate, despre faptul că în noaptea de 12 spre 13 mai, persoane necunoscute i-au sustras autoturismul parcat pe strada Castanilor, din oraşul Siret, autoturism ce a fost găsit de poliţişti abandonat pe raza municipiului Suceava și în care se afla o cantitate însemnată de țigări de contrabandă.

Prejudiciul estimat de partea vătămată, în sumă de aproximativ 1.000 euro, a fost recuperat în totalitate.

„În cauză se efectuează cercetări față de autori necunoscuți, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă și furt în scop de folosință, cauza urmând a fi soluționată procedural”, se arată în comunicatul IPJ.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.