În seara zilei de 8 mai 2018, în jurul orei 21.30, în P.T.F. Siret, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, cetățeanul ucrainean Oleg S., în vârstă de 30 de ani, care conducea un autoturism marca Range Rover, cu număr de înmatriculare specific Slovaciei.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alerta fiind introdusă de către autoritățile din Austria.

Mai mult de atât s-a constatat că autoturismul figurează ca fiind radiat din circulaţie, iar plăcuțele de înmatriculare aplicate pe acesta nu îndeplinesc condițiile de formă şi fond ale unor plăcuțe autentice, fiind false.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor  de:  tăinuire, punerea în circulaţie sau conducerea  unui vehicul neînmatriculat şi punerea în circulaţie/conducerea pe drumurile publice a unui vehicul cu numere false.

Autoturismul, fabricat în anul 2016, în valoare de aproximativ 65.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul Poliţiei de Frontieră, până la finalizarea cercetărilor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.