La nivelul S.P.F. Brodina s-a declanşat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări de provenienţă ucraineană, în zona de responsabilitate, marți, 28 februarie.

Astfel, în jurul orei 23:20, oamenii legii au depistat în trafic, pe raza localităţii Straja, un autoturism marca Audi A4, înmatriculat în Irlanda, suspect că transportă țigări provenite din contrabandă.

În momentul observării autospecialei P.F., șoferul autoturismului a virat brusc pe o stradă lăturalnică, fapt pentru care s-a pornit în urmărirea maşinii, folosind semnalele acustice şi luminoase ale autospecialei din dotare.
Conducătorul auto și-a continuat deplasarea în mare viteză și după aproximativ 2 km a abandonat autoturismul în apropierea râului Suceava. Mașina era plină cu ţigări, fapt pentru care a fost condusă la sediul S.P.F. Brodina, unde în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 3.730 pachete ţigări, marca Marble, de provenienţă ucraineană.
Țigările în valoare de peste 41.000 lei au fost ridicate în vederea confiscării, autoturismul în valoare de 10.000 lei a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Brodina, iar în continuare se efectuează cercetări în vederea identificării persoanelor implicate în activitatea infracțională.

DSC_0011 DSC_0012