Marți, 04 februarie 2020, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brodina – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei, pe timpul unei misiuni de supraveghere și control în zona de competență, au efectuat semnalele regulamentare pentru oprirea la control, pe raza localităţii Straja, a unui autoturism marca Audi A8.

Şoferul nu a oprit la semnalele regulamentare ale poliţiştilor de frontieră, fapt pentru care s-a trecut la urmărirea autoturismului, la scurt timp mijlocul de transport fiind descoperit avariat şi abandonat în afara părţii carosabilului, pe raza localităţii Bivolărie, jud. Suceava.

În mașina abandonată, polițiștii de frontieră au observat colete voluminoase, iar în aproprierea autoturismului mai multe cartușe cu țigări.

Autoturismul şi ţigările au fost transportate la sediul poliției de frontieră, unde, în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 1.010 pachete cu țigări, diferite mărci, de proveniență ucraineană.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 11.817 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul înmatriculat în Marea Britanie, în valoare de 15.000 lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru documentarea întregii activități infracționale, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.