Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF) Suceava au oprit în trafic un autoturism marca Audi A6, care era utilizat de doi cetăţeni români, pentru a transporta ţigări de contrabandă.

În noaptea de luni spre marţi, la nivelul STPF Suceava, s-a declanşat o acţiune specifică pe linia combaterii contrabandei cu ţigări de provenienţă ucraineană, în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 01.00, poliţiştii de frontieră au oprit în trafic, pe raza localităţii Marginea, un autoturism marca Audi A6 condus de Costel P., de 34 ani, care era însoţit de Daravin S., de 28 ani, ambii din judeţul Bacău.

În urma controlului efectuat asupra maşinii au fost descoperite mai multe colete ce conţineau ţigări de contrabandă, fapt pentru care s-a luat măsura conducerii celor doi tineri, împreună cu autoturismul, la sediul STPF Suceava.

În maşină au fost descoperite 8 baxuri învelite în folie de culoare neagră, care conţineau 3.986 pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană.

În baza celor constatate, poliţiştii de frontieră suceveni le-au întocmit persoanelor în cauză actele premergătoare începerii urmăririi penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă în formă agravantă.

„Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de aproximativ 40 de mii de lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul marca Audi A6, în valoare de 10 mii de lei, a fost indisponibilizat la sediul STPF Suceava, în vederea continuării cercetărilor”, se precizează în comunicatul poliţiei de frontieră.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.