Poliţia oraşului Broşteni a fost sesizată joi, 23 octombrie, la ora 02.56, de un localnic, despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras o autoutilitară din garajul locuinţei sale.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că la 22 octombrie, în jurul orei 09.00, proprietarul autoutilitarei, un bărbat de 51 ani, din oraşul Broşteni, a dus autovehiculul la reclamant pentru a schimba cauciucurile de iarnă, maşina fiind parcată în garajul acestuia.

Astfel, în jurul orei 02.30, proprietarul garajului a constatat că uşile erau deschise, iar din interior lipsea autoutilitara, fapt pentru care a anunţat poliţia.

În urma activităților derulate de polițiști, autoutilitara a fost identificată de o patrulă din cadrul Poliţiei municipiului Vatra pe strada Sondei din localitate și un tânăr de 18 ani, din oraşul Broşteni, care a recunoscut că a sustras şi condus maşina, fără a poseda permis de conducere.

Autorul a fost condus la spital, dar a refuzat recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Autoutilitara a fost restituită persoanei vătămate, în cauză fiind întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi refuz de recoltare de probe biologice, ce va fi soluționat procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.