Prefecta județului Suceava, „lovește” din nou. După ce a hotărât să îi aducă la Suceava pe cei care vor să obțină un permis de conducere, după ce problema a fost transferată primarilor, prin faptul că oamenii li se plâng acestora din cauza deciziei luate de trimisa Guvernului în teritoriu, prefectei i-a mai venit o idee.

Tocmai pentru a justifica prezența sa pe scaunul de prefect și pentru a-i contrazice pe oamenii răi care spun că la problema cu Mina de Uraniu a dat-o cu bâta-n baltă, că face mai multă politică, decât ce ar trebui să facă și se duelează în replici cu Flutur, Adomnicăi s-a pus pe treabă.

Astfel, aceasta începe verificarea modului în care au fost obţinute permisele auto de către şoferii suceveni care au provocat accidente rutiere grave în ultimii trei ani.

Cu alte cuvinte, Mirela, dorește să afle dacă șoferii care au provocat accidente au făcut școala de șoferi la Fălticeni, la Câmpulung Moldovenesc sau la Dorna, acolo, unde, în opinia ei,cea  care a desființat aceste centre, iau permisul prea mulți…

Tot ea consideră că accidentele care au loc pe străzile României, zilnic, țin de instructorul auto cu care ai făcut școala de șoferi, sau de examinatorul cu care ai susținut proba practică.

Dacă ar fi așa, intelectualii de la București de ce provoacă accidente? ? ? Că doar ei nu sunt la Dorna și n-au semafor și, în plus,  mai au parte și de un trafic intens.

Și în plus, de ce ar exista dubii cu privire la modul în care se obțin permisele de conducere în județ, dacă atunci când a fost întrebată de jurnaliști de metodele prin care se obțin aceste permise, prefecta a răspuns cu un aer sfidător și superior că „nu dă curs unor astfel de întrebări”?????

Oricine a avut în viața sa un accident poate confirma faptul că, în acel moment nu mai contează dacă ești sau nu amanta unui mega politician, dacă tatăl tău e ministru de Interne, sau dacă mama ta e florăreasă, sau dacă ai cunoștințe la Curtea Constituțională a României, pentru că, așa cum și definiția spune, un accident este o întâmplare NEPREVĂZUTĂ care poate provoca o avarie, rănirea sau moartea cuiva.

Extrem de pertinentă este însă remarca cu drumurile naționale care nu sunt „acoperite” de polițiști, precum și cea cu consumul de alcool la volan, făcută de prefectul județului, Mirela Adomnicăi.

 

 

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.