Viața trăită în apartament, la bloc, nu mai este ca în timpurile trecute. În vremurile moderne vorbim despre apartamente spațioase, ce oferă intimitate, de cartiere construite după norme moderne și compartimentări corect proiectate. Un astfel de cartier este Avanera, cel mai nou proiect dezvoltat de TRUTZI REAL ESTATE, în Suceava.

Ceea ce urmează să devină un cartier modern, cu toate facilitățile vieții moderne, este în plină dezvoltare pe strada Universității numărul 9. AVANERA cuprinde toate tipurile de apartamente, de la cele de 2 camere și până la cele cu 4 camere, inclusiv penthouse la etajele superioare. În total 17 tipuri diferite de apartamente își așteaptă proprietarii să se bucure de un nou concept urban.

3 blocuri a câte 15 etaje fiecare

Cele 3 blocuri de apartamente cu înălțime de 50 de metri de la sol sunt cele mai înalte clădiri rezidențiale, la ora actuală, din orașul Suceava. Amplasarea este bine aleasă, oferind distanțe sigure pentru intimitate și confort, față de alte clădiri din proximitate. Fiecare apartament se bucură de o imagine panoramică de vis. Indiferent de alegere, viitorul proprietar poate să își selecteze preferințele cromatice și finisajele din apartament, personalizând astfel imobilul, ce va deveni acasă pentru el.

Categorii de apartamente

Variantele apartamentelor cu 2 camere înseamnă suprafețe de minimum 38.47 mp și maximum 55.12 mp. La apartamentele de 3 camere regăsim suprafețe utile cuprinse între 59.54 și 93.60 mp. Nu în cele din urmă, categoria imobilelor de 4 camere, mai generoase ca suprafață, au între 88.19 mp și 149.34 mp.

La etajele superioare, suprafața este destinată apartamentelor de tip penthouse, apartamente ce sunt, prin definiție, un simbol al spațiului generos, al intimității și al liniștii. Acestea oferă 5 până la 8 camere și o suprafață totală utilă de la 100 mp până la 385 mp.  

Accesul către acestea se va realiza cu un lift panoramic, unul dintre cele trei existente în fiecare bloc.

Cum să alegi o variantă optimă de apartament

Piață imobiliară este mai bogată cu proiectul AVANERA. În exclusivitate pe piața suceveană, acest ansamblu imobiliar aduce în atenția celor interesați varianta apartamentelor clasice, dar și a celor de tip penthouse. Astfel, apartamentele din cadrul ansamblului rezidețial Avanera oferă variante optime pentru o paletă largă de bugete.

Prețurile încep de la 48.200 euro și pot ajunge la 229.600 euro. Achiziția unui imobil în cadrul ansamblului Avanera este și o foarte bună investiție pe termen lung, ținând cont de unicitatea proiectului, de poziționare și de identitatea pe care acesta și-o va contura, odată cu trecerea timpului.

În plus, cu o astfel de ofertă imobiliară, Avanera poziționează Suceava pe harta națională imobiliară, în rândul marilor orașe, ce beneficiază deja de o piață imobiliară modernă.

O alegere va ține cont de preferințe personale, dar și de planurile de viitor, de asemenea. Țineți însă cont, cu prioritate, de facilitățile ansamblului și cum pot acestea să definească viața modernă acum și pe viitor. Accesul este facil către orice alte locații de interes, la câteva minute distanță de instituții, spații comerciale, iar zona este una centrală și oferă tot confortul necesar atât în interiorul ansamblului, cât și în împrejurimi.

Contact:

0756 035 064

contact@avanera.ro

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.