De 12 ore !De atât au avut nevoie echipele firmei Thermonet pentru a rezolva problema ivită pe magistrala principală din municipiul Suceava. Trebuie menționat faptul că a fost înlocuită o parte din conductă, iar muncitorii au reușit în timp record să se mobiliezeze în remedierea avariei.

Edilul municipiului Suceava a apreciat mobilitatea de intervenție a muncitorilor noii firme de distribuție și transport agent termic.

În privința achiziționării de masă lemnoasă , primarul Ion Lungu a precizat că va prezenta consilierilor locali, spre aprobare, un proiect prin care administrația locală să poată lua un credit de la Ministerul Finanțelor.

Totodata, Lungu a mai mentionat ca 100 de salariați ai fostei societăți de termoficare, Temica, au fost deja transferați noii societăți, Thermonet.

Marți, 27 octombrie, la sediul Primăriei Suceava va avea loc o întâlnire între reprezentanții asociațiilor de proprietari, cei ai Thermonet și cei ai administrației publice locale pentru a discuta mai multe aspecte , printre care, restanțele cetățenilor către serviciile prestate de furnizorul de căldură și apă caldă.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.