Măsurile luate contra ISIS au un efect neașteptat de ”luminații” Europei, acela de a scoate la suprafață organizații teroriste ”locale”.

Beneficiind de faptul că serviciile de informații sunt obligate să-și concentreze atenția asupra valului de migranți, teroriștii noștri tradiționali își revendică teritoriul așa cum o demonstrează atentatele de ieri din Turcia, revendicate deja de o mișcare kurdă.

Nemulțumiți de drepturile acordate ”sirienilor” de legislativul de la Ankara și de Comunitatea Europeană, în condițiile în care kurzii au fost aproape exterminați ca neam, militanții nu tocmai pacifiști care moștenesc doctrinele PKK nu au nici-un mister în a folosi grenade și kalashnikoave împotriva coreligionarilor care vin să le impună sharia îmbrăcați în dinamită. Așa cum a demonstrat Polonia, la nivel politic multe țări își vor găsi propria cale de a se împotrivi valului de teroare importat de genialii conducători europeni. Legal sau ilegal, oamenii nu vor sta ca mieii să suporte abuzurile islamiștilor impuse de un Bruxelles cu catarctă al ambii ochi și vor ieși ”la vânătoare de străini”.

Mă îndoiesc că poporul italian va suporta multă vreme nesimțirea acelora care vin să ne transforme pe toți în musulmani. Neamul care are, încă, lupara în sânge, nu va accepta să-i fie maltrate femeile de furnicile deșertului dar, ca în cazul oricărei recrudescențe a violențelor, odată pornit va dura alți ani de zile până ce va putea fi oprit din aplicarea legii bunului plac. Are și Germania durii ei, oameni care nu înțeleg de ce Poliția lor îi apără pe ”migranți” în dauna propriilor cetățeni și a căror răbdare s-ar putea dovedi mai scurtă decât ne așteptăm.

Sub poleiala de civilizație a actualelor state europene se ascund populații, până mai ieri barbare, în care legea pumnului și-a forței nu e chiar uitată. Întrepătrunderea populațiilor la nivel european poate slăbi teoretic capacitatea de organizare a unor mișcări naționale antimigranți dar poate că va întări o mișcare europeană pe aceeași linie, deoarece oamenii sunt îmboldiți de exemple. În plus, ISIS și-a făcut foarte greșit calculele atunci când i-a socotit pe toți militanții unor mișcări musulmane ca adepți câștigați ai mișcării lor, pentru că elevata Turcie nu va reveni la fundamentalismul religios, kurzii nu vor suporta mai ușor papucii muftiilor arabi decât pe cei ai turcilor, iar musulmanii ruși se vor dovedi, ca și ortodoxii ruși o piatră foarte greu de spart.

ISIS este un motiv de teroare dar atunci când Franța și celelalte state din conglomeratul care luptă împotriva lor, vor arunca 2-3 bombe pentru fiecare mort din atentatele de pe teritoriul Europei, ucigând pe oricine se află acolo unde cad… e de așteptat ca exact aceia care îi ajută acum să-i omoare pentru a stopa distrugerea tuturor semințiilor arabe. E drept că europenii nu au Jihad dar au o îndelungată experiență a Cruciadelor și, după cum se arată semnele, următoarea nu e chiar așa departe.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.