Avocatul Traian Andronachi, fostul manager al Spitalului Municipal Rădăuți, a anunțat că se va înscrie la concursul de ocupare a funcției de manager al Spitalului Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, imediat ce Consiliul Județean Suceava va scoate postul la concurs.

Trebuie precizat că unitatea administrativă județeană a aprobat deja regulamentul de organizare a concursului pentru funcția de manager, iar în viitorul apropiat va fi stabilită și comisia de examen. Potrivit reprezentanților CJ Suceava, se dorește ca până la jumătatea lunii iulie să aibă loc acest concurs.

„Având în vedere că sunt o persoană consecventă, în momentul în care am făcut solicitare scrisă către Consiliul Județean Suceava prin care am cerut să mă anunțe când va fi scos postul la concurs. Dacă am făcut acest lucru în urmă cu un an, înseamnă că sunt consecvent și dacă postul va fi scos la concurs voi participa la acest concurs”, a declarat avocatul Traian Andronachi.

Întrebat dacă s-a pregătit pentru acest concurs până acum, Traian Andronachi a declarat că experiența de manager al Spitalului Municipal Rădăuți nu poate fi uitată, ceea ce îi dă încredere că va reuși să nu dezamăgească.

„În general, viața ne oferă varii motive pentru care trebuie să îi fim recunoscători Lui Dumnezeu, raportat la situațiile pe care le trăim. Pot să vă spun cu mâna pe inimă că nu am uitat ceea ce înseamnă management spitalicesc, chiar dacă a trecut mai bine de un an de când nu m-am mai ocupat de acest domeniu. Trebuie doar să știu momentul în care se va scoate acest post la concurs, pentru că termenul pe care l-aș avea la dispoziție, din punct de vedere tehnic, pentru a mă pregăti pentru această poziție s-ar putea să-mi fie suficient pentru a nu mă face de râs”, a adăugat Traian Andronachi.

Acesta a reamintit opiniei publice faptul că unitatea spitalicească din municipiul Rădăuți a fost singura din județ  care, atunci când coronavirusul a închis rând pe rând toate spitalele, a rămas deschisă și a dus greul pandemiei.

„Dacă Spitalul Municipal Rădăuți a fost singurul care a refuzat să se închidă, în condițiile în care toate spitalele au cedat în fața pandemiei covid, cred că am demonstrat ce am avut de demonstrat pe linie de management”, a conchis Andronachi.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.