Costică Chifan, cel care îl însoţea pe Florin Pitic, tânărul ucis în bătaie într-o stație de metrou din Londra, a scris un mesaj emoţionant pe pagina sa de socializare.

„E greu să descriu în cuvinte ce s-a întâmplat prietenul nostru drag, parcă nu era seara noastră, era ploaie era frig parcă era altă lume, s-a întâmplat să fim noi ce-i care să ne ivim în locul nepotrivit cu oameni nepotriviți și în probleme care nu erau ale noastre, regret cu inima înghețată ce s-a întâmplat, regret că am fost împreună și nu ai avut și tu norocul meu și că nu am putut să te salvez frate drag, ne vom revedea într-o zi cu zâmbetul pe buze cu care ne-am despărțit în acea seară rece de martie. Dumnezeu să te odihnească în pace suflet blând!”, a scris Costică Chifan pe pagina sa de Facebook.

Reamintim că Florin Pitic, în vârstă de 20 de ani, din Vicovu de Sus, a murit în urma unei agresiuni petrecute în noaptea de sâmbătă spre duminică, în Londra. Tânărul, care se întorcea de la ziua unui prieten, după miezul nopții, a fost luat la bătaie într-o stație de metrou. Echipajele medicale ajunse la fața locului i-au aplicat manevre de resuscitare, apoi l-au transportat la spital, unde a fost declarat decesul.
Se pare că Florin Pitic a fost confundat cu un alt tânăr din Vicovu de Sus, cu care agresorii au avut o altercație într-o discotecă pentru români din Londra, după cum a declarat martorul nefericitului eveniment, Costică Chifan.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.