Ștefan Alexandru Băișanu, candidatul ALDE la Primăria Suceava, a declarat că a votat pentru schimbarea în bine a municipiului Suceava.

„„Am votat convins că Suceava trebuie schimbată în bine. E nevoie de mai multă seriozitate în actul public, în actul administrativ, e nevoie de experiență, de forță și de capacitatea de a-ți duce la bun sfârșit ideile și proiectele. Suceava e un oraș minunat cu oameni minunați, mai are nevoie de lideri, de administratori, de edili care să știe cu adevărat ce au nevoie cetățenii, care să știe să-i asculte, să-i înțeleagă și să ducă la bună îndeplinire toate dorințele lor, atâta vreme cât bugetul permite”, a declarat Băișanu.

Acesta le-a urat contracandidaților săi mult succes. De asemenea, liderul ALDE este convins că după terminarea alegerilor, Consiliul Local și Primăria Suceava vor intra pe mâini bune.

„În Consiliul Local Suceava și Primăria Suceava ne dorim unitate pentru a avea capacitatea de a fi uniți în jurul interesului cetățeanului. Îmi doresc ca atunci când merg la spital să nu stau la coadă și să nu mă duc cu o boală și să vin cu două. Îmi doresc să nu îmi rup picioarele prin Piața Mică atunci când sunt la cumpărături. Îmi doresc să am unde să îmi parchez mașina. Îmi doresc ca vecinii mei mai tineri să aibă unde să își ducă copiii la grădiniță. Îmi doresc parcuri, liniște, siguranță publică. De asemenea, îmi doresc respect față de cetățean și față de tot ceea ce înseamnă umanism și umanitate în municipiul Suceava. Sunt lucruri care au fost uitate, însă, din acest motiv suntem astăzi la vot, pentru a veni și pentru a ne impune punctul de vedere în ceea ce privește viitorul municipiului Suceava”, a concluzionat Băișanu”

 

DSC_0751 DSC_0742 DSC_0748

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.