Ștefan Alexandru Băișanu este noul lider al ALDE și tot el va fi cel care va reprezenta acest partid în cursa pentru Primăria Suceava.

Galan nu îl va susține pe Băișanu în această campanie electorală

Astfel, se pare că s-a dovedit, încă o dată, că este prea puțin importantă părerea celor din teritoriu, atâta timp cât de la București se dă ora exactă.

 

Galan: „Am vorbit și cu domnul Tăriceanu și i-am spus că nu mă pot înțelege cu așa un om”

 

„Eu nu pot să fac echipă cu Băișanu. Nu doar eu, ci și toți oamenii care fac parte din acest partid. El este obișnuit cu minciuni și smecherii. Oamenii mi-au spus că, dacă vine Băișanu, ei se retrag. Sunt mulți oameni care au plecat din PNL, din cauza lui și acum iar dau de el. El nu-și schimbă năravurile și obiceiurile, iar eu nu pot să fac echipă cu el. I-am spus și în față că știu că nu se poate schimba și este doar cu minciuna și dezbinarea. El a dezbinat tot până acum, iar în acest moment a rămas singur. Pentru a nu fi confundată imaginea lui, cu a mea, îmi voi da demisia din toate funcțiile, doar ca să nu îmi compromit imaginea. Eu consider că pot sta drept în fața oricui, dar cu el nu pot colabora. Am vorbit și cu domnul Tăriceanu și i-am spus că nu mă pot înțelege cu așa un om, iar el mi-a sugerat să am grijă de județ, iar Băișanu să rămână pe municipiu. Cu toate acestea, eu mă voi retrage și îl voi lăsa singur”, a declarat pentru SuceavaLive, Constantin Galan, președinte ALDE Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.