Ștefan Alexandru Băișanu, deputatul ales al Colegiului 1 Suceava, a mulțumit astăzi, 13 decembrie, tuturor celor care l-au sprijinit în campania electorală, în special alegătorilor care i-au acordat votul.

”Într-adevăr, după foarte multă vreme zâmbesc. Trebuie să le mulțumesc cetățenilor din Colegiul 1, pentru votul acordat. Am câștigat cu peste 61% și asta spune ceva. Rezultatul mă obligă și mă responsabilizează în fața dumneavoastră. Nu vă voi face de râs, voi aduce în fața Parlamentului doleanțele dumneavoastră”, a declarat  Alexandru Băișanu.

Băișanu a obținut puțin peste 17.000 de voturi în Colegiul 1, după ce în vară a strâns aproape 21.000 din întreg orașul. Potrivit domniei sale, este un plus față de alegerile din vară, când în oraș, zona Colegiului 1 a scos 15.000 de voturi.

Vineri, candidații câștigători își vor primi certificatele constatatoare, prin care se atestă calitatea de parlamentari. Documentele le vor fi înmânate la Palatul Administrativ, de către președintele Biroului Electoral Județean. Băișanu își dorește să facă parte din comisia de educație, administrație, muncă sau externe. Totodată, deputatul încă nu a stabilit unde va fi biroul parlamentar.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.