Președintele PNL Suceava, Alexandru Băișanu, le-a cerut duminică, 15 iunie, la Delegația Permanentă, tuturor simpatizanților lui Călin Popescu Tăriceanu să demisioneze înainte de Congresul PNL de la sfârșitul acestei luni.

Aluzia a fost directă către deputatul Colegiului Uninominal 6, Constantin Galan, care și-a exprimat simpatia față de fostul premier al României. „Am cerut celor care îl iubesc poate pe Tăriceanu, care iubesc poate PSD, UNPR, PC sau alte partide să aibă demnitatea să plece din partid înainte de Congres. La Congres trebuie să se prezinte liberali care să voteze liberali. Nu se supără nimeni pe nimeni dacă o vor face”, a declarat Băișanu în cadrul unei conferințe de presă.

Cu toate că Băișanu a insistat pe faptul că deputatul Galan degeaba își dorește candidatura la primăria municipiului Rădăuți, având în vedere că va exista o alianță între PDL și PNL, iar Aurel Olărean, actualul primar își va păstra susținerea, acesta uită că se află exact în aceeași situație la nivelul municipiului reședință de județ, unde nu va avea nicio șansă să candideze din partea dreptei, Ioan Bălan deja anunțându-și intenția de a candida pentru funcția de primar în 2016.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.