Laura Codruța Kovesi a fost propusă pentru funcția de procuror șef al Direcției Naționale Anticorupție (DNA), iar Tiberiu Nițu a fost propus ca procuror general al parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție. Susținerea a venit din partea premierului României Victor Ponta.

ponta baisanuAceastă numire se pare că nu le-a căzut prea bine liberalilor, acțiunea având și la Suceava reverberații. Deputatul PNL, Alexandru Băișanu, a declarat că primul ministru şi colegii din PSD nu trebuie să uite că au jurat cu mâna pe Biblie că vor respecta cetăţenii şi că nu vor opri lupta împotriva corupţiei şi hoţiei.

Liderul PSD Suceava, Cătălin Nechifor, a fost rezervat în declarații, spunând doar că nu poate comenta la cald această afirmație, deoarece există riscul de a trage concluzii pripite. „USL-ul, în primul rând, nu trebuie să își dezamăgească electoratul. De multe ori ne agităm, luăm frânturi din declaraţii şi ne trezim că ajungem unde nu ne dorim. Acum suntem şi în postul Paştelui, trebuie să fim atenţi şi la Diavol şi la Cel de Sus”, a prezicat Cătălin Nechifor, președintele PSD.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.