Deputatul liberal Stefan Alexandru Baisanu, dupa celebra sa postare pe facebook in care aparea o matura, iar el se intreba retoric, daca n-ar trebui sa inceapa curatenia si in partidele politice, se pare ca a luat matura si s-a dat pe facut curatenie.

Nu in politica, ci in presa de aceasta data, cand s-a gandit el ca ar iesi in evidenta, daca ar invita sa-i asculte declaratiile politice, doar o parte din presa suceveana, iar pe ceilalti, i-ar “matura” inca de la intrare.
Zis si facut! Astfel, Baisanu si-a sunat angajatii de la Televiziunea personala, si inca trei reprezentanti media, ca sa nu bata la ochi.
Oricine a incercat sa intre peste cei selectati de Baisanu a fost IN PLUS, sa zicem asa.
Nu ne-am suparat, coane Fanica, pentru ca stim: sunteti urmasul lui Bratianu, iar de fiecare data cand dati mana cu un PD-ist aveti sticluta cu spirt la piept pentru a va dezinfecta. Mai stim si ca nu veti renunta nicicand la statulul de membru PNL, decat in cazul in care veti avea beneficii personale, iar Suceava Capitala Culturala Europeana reprezinta proiectul dumneavoastra, care da startul campaniei electorale pentru fotoliu de primar.
Si bineinteles, colegii de partid va poarta sambetele si v-au inlocuit din functia de copresedinte PNL, exact cand urma sa aiba loc sondajul pentru desemnarea candidatului PNL la functia de primar al Sucevei.
Pe scurt, nimic nou!
Daca dumneavoastra ati impartit presa in doua categorii, ne intrebam si noi acum, Stefan Alexandru Baisanu unde se incadreaza? Cat despre noi, fiti linistit! Nu vom scoate fotografiile din arhiva cu dumneavostra, pentru a ne simtii onorati ca am participat la conferintele sustinute de Alexandru Baisanu, la fel cum nu va vom calca pe picioare sa ne fotografiem alaturi de deputatul colegiului 1, cum ati facut dumneavostra cu premierul Victor Ponta.
Nici n-o sa ne filmam langa dumneavostra, asa cum ati procedat in cazul presedintelui Iohannis, cand erati in stare sa mai imprumutati o camera de la televiziunea concurenta, doar sa va filmeze mergand alaturi de presedintele tarii, ca si cum cele doua camere de la televiziunea personala, care va filmau, nu erau suficiente.

Am inteles ca sunteti un lup, insa cu un asemenea caracter, nu veti conduce niciodata “turma”.
Cat despre gestul dumneavostra, si despre DECLARATIA DUMNEAVOSTRA POLITICA, noi stim ca “la unii aroganta tine loc de maretie a caracterului”. Daca v-am spune autorul, ma gandesc ca v-am jigni, doar sunteti si filosof!

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.