Candidatul Uniunii Social Liberale la Camera Deputaţilor pe colegiul uninominal numărul 1 Suceava, Ştefan Alexandru Băişanu a afirmat asatăzi, într-o conferinţă de presă, că partidele mici sunt înfiinţate de Băsescu şi că au menirea să rupă din voturile partidelor politice cu tradiţie.

Băişanu i-a rugat pe cetăţeni să voteze partidele care au posibilitatea să schimbe destinul României în bine. Mai mult, acesta îl acuză pe preşedintele ţării că face o campanie incorectă în care sprijină Partidul Democrat Liberal.

“De vreo 10 zile Traian Băsescu se află în campanie electorală sprijinind în totalitate demersurile Partidului Democrat Liberal, adică a portocaliilor iar acest sprijin nu se arată doar în conferinţele de presă, ci şi în încăpăţânarea de a lupta cu adevărat în interesul României la Bruxelles. În opinia mea, ce-şi doreşte Traian Băsescu e un lucru foarte simplu: o frână pusă Guvernului USL în a atrage fonduri europene”, a declarat preşedintele PNL. Băişanu a conchis prin a spune că “România are nevoie de patrioţi, nu de hoţi”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.