”Șeful Serviciului administrare străzi din municipiul Suceava, Ştefan Vasincu, va trebui să demisioneze imediat”, sustine deputatul PNL, Ioan Balan.

”Tot ce vedeţi pe străzi astăzi, toate aceste lucrări făcute de mântuială i se datorează în totalitate, în complicitate cu Lungu. Îi cer primarului Ion Lungu, public, demisia acestui om. De altfel, am să cer consilierilor noştri să ceară demisia acestui domn. Fiecare sucevean se împiedică de aceste lucrări prost făcute, coordonate de oameni mediocrii puși în funcții, pe când specialiștii nu se pot afirma. E un semn clar că managementul primăriei este unul prost”, considera Balan.

”De exemplu, în zona Curţii Domneşti lucrările de refacere a zonei respective au fost sistate la jumătate pentru că aşa a decis Ştefan Vasincu în complicitate cu Ion Lungu. Cred că e momentul să vorbim cu nume şi prenume ca sucevenii să ştie. Nu este permis să lași lucrări neterminate sau făcute de mântuială, doar pentru că așa vrei tu. Asta e bătaie de joc faţă de cetăţean, faţă de contribuabil”, a conchis Balan.

One Response

  1. vop procopios

    Bre, a ajuns bazargiul de Balan sa-si dea cu parerea despre orasul nostru? La ce varsta ti-ai luat Bacalaureatul deputat Balan? Vrei sa fii primarul Sucevei? :)))DNA central nu doarme (ups, asta era din alt episod)

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.