Actualul deputat al Colegiului Uninonimal numărul 2, Ioan Bălan, de altfel și candidat pentru aceeași funcție în același colegiu și-a pornit astăzi campania în mijlocul oamenilor care l-au susținut timp de 4 ani. Bălan a legat sloganul campaniei de respectul față de electorat. ”Încep această campanie cu inima alături de oamenii din inima colegiului meu”.

Ioan Bălan și-a exprimat mulțumirea că în mandatul care se încheie a reușit să ducă la îndeplinire toate promisiunile cu care a venit în fața oamenilor în 2008. “Astăzi ne întâlnim din nou în fața sediului PD-L din Burdujeni, un cartier drag mie, și candidez pentru încă un mandat de deputat iar Gheorghe Flutur pentru un mandat de senator. Sunt bucuros că am reușit să fac tot ceea ce am promis în 2008 și lucrul acesta mă face să cred că voi mai fi creditat cu voturi, sper la fel de multe ca în 2008. Îi mulțumesc primarului Ion Lungu pentru că prin parteneriatul realizat timp de patru ani de zile am reușit să mă descarc de promisiunile făcute acum 4 ani. Din colegiul numărul 2 nu face parte doar cartierul Burdujeni, evident. Începând de mâine voi fi prezent în fiecare comună și voi discuta cu oamenii”, a încheiat Bălan, care a avut ca sprijin un număr impresionant de tineri.

Primarul Ion Lungu, prezent la debutul campaniei deputatului Bălan, a declarat că “am venit cu plăcere să fiu alături de domnul deputat Bălan în această zi de începere a campaniei electorale pentru câștigarea unui nou mandat de deputat. Așa cum spunea și dumnealui, acest parteneriat între primar și deputat s-a derulat foarte bine în mandatul 2008 – 2012. Sunt aici din respect pentru domnul Bălan pentru că este un om de cuvânt, s-a ținut de cuvânt și a făcut lucruri bune pentru suceveni”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.