Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PNL şi vicepreşedintele pentru Regiunea de Nord Est al PNL, deputatul Ioan Balan, a participat luni la deschiderea anului şcolar la mai multe unităţi şcolare sucevene, el exprimându-şi recunoştinţa faţă de cadrele didactice şi munca depusă de către aceştia. Ioan Balan a fost prezent la deschiderea anului şcolar la şcolile gimnaziale nr. 9 şi nr. 10, din Obcini, respectiv Burdujeni, dar şi la Şcoala Filadelfia.

Deputatul liberal a spus că este nevoie de o mai mare recunoaştere pentru corpul profesoral, pentru munca depusă şi de sacrificiul pe care îl fac profesorii, recunoştinţă care trebuie să vină din partea elevilor, părinţilor, a oamenilor politici şi din administraţie.

„Este o obligaţie a noastră să acordăm o mai mare atenţie corpului profesoral”, a spus deputatul PNL de Suceava Ioan Balan.

Liderul liberal le-a transmis celor prezenţi la ceremoniile de deschidere a anului şcolar de la cele trei unităţi de învăţământ că dintre elevii care sunt acum pe băncile şcolilor se nasc valorile de mâine ale ţării, „cei care vor conduce ţara, oameni care vor da plus valoare şi că alături de părinţi, profesorii sunt cei care contribuie la educaţia acestora”.

Ioan Balan a avut un mesaj şi pentru „bobocilor” din clasa I, transmiţându-le acestora să pornească cu speranţă, şi asta pentru fiecare zi de şcoală este ca o cărămidă care contribuie la construcţia educaţiei şi a vieţii lor. Alături de Ioan Balan, la deschiderea anului şcolar de la cele trei unităţi şcolare au fost prezenţi viceprimarul Sucevei, Lucian Harşovschi şi consilieri locali suceveni.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.