Șeful organizației municipale a PNL Suceava, deputatul Ioan Balan, a declarat că este preocupat ca în perioada următoare să prezinte în detaliu programul cu care dorește să câștige Primăria Suceava. Mai mult decât atât, acesta a menționat că dezvoltarea Sucevei, de la fiecare scară de bloc, precum și traficul rutier din municipiul reședință de județ, sunt principalele sale priorități.

„Voi prezenta în detaliu acest program. Așa cum cunoașteți, pe 23 ianuarie, va fi lansarea candidaților și va reprezenta un bun prilej de a spune fiecare, cum vrem să câștigăm aceste alegeri. Aș vrea să amintesc două lucruri importante pe care le am în vedere în acest program, și anume dezvoltarea Sucevei, lucru la care nu voi renunța, și al doilea, traficul din municipiul Suceava. Dacă tot vorbeam despre parteneriate, între Primăria Sucevei și Consiliul Județean Suceava, vă rog să faceți un exercițiu simplu, și să va imaginați cum ar fi fost dacă ar fi continuat, așa cum erau când au fost întrerupte de alegerile din 2012”, a spus Balan.

Balan nu vrea să fie perceput ca urmaș al lui Lungu

„Nu vreau să fiu un continuator al politicilor actualui primar, Ion Lungu. Am auzit mai multe discuții cum că, Ion Lungu este un produs al echipei PNL, PDL. Trebuie să știți că niciodată, Ion Lungu nu a fost un om de echipă în construirea acestei strategii de dezvoltare a municipiului Suceava. De altfel, nici cu Gheorghe Flutur nu a fost foarte deschis. De câte ori a venit vorba de proiecte extrem de importante, Ion Lungu a fost lipsit de viziune și a avut o atitudine de blocare a acestor proiecte. Eu am luat în calcul o posibilă candidatură a lui Lungu. Eu am văzut tot ce a putut face primarul Ion Lungu, în trei mandate. Scuza că într-un mandat se scriu proiecte, iar în al doilea se pun în aplicare, n-o mai poate folosi Lungu”, a declarat Ioan Balan.

Grupul PNL din cadrul Consiliului Local nu va vota pentru nocturna de la Stadionul Areni

„Consider că este penibilă inițiativa lui Ion Lungu de a aloca un milion de euro pentru construcția unei nocturne la Stadionul Areni, care este pe jumătate închis pentru că există risc în exploatare. Nu poți construi o nocturnă la un stadion pe jumătate închis! Din păcate așa înțelege primarul Ion Lungu să încurajeze sportul în municipiu, la fel cum în ceea ce privește cultura, el crede că fanfara care îi cântă în parc, de câteva ori pe an, este eveniment cultural pentru un oraș de talia Sucevei. Grupul PNL din cadrul consiliului local nu va vota un astfel de proiect de fațadă, în schimb va milita și în acest an pentru acordarea de bugete pentru cât mai multe ramuri sportive, astfel încât tot sportul sucevean să aibă parte de sprijin real din partea municipalității”, a conchis Ioan Balan.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.