Deputatul PNL, Ioan Balan, cel care și-a anunțat și candidatura la Primăria Suceava, nu crede nicio secundă în câștigarea unui nou mandat a primarului Ion Lungu.

„Dacă îmi cereți un exemplu de om care ar trebui să facă un pas în spate, acela este Ion Lungu.  Eu cred că Lungu a ajuns la o saturație a funcției pe care o  deține. Pentru unii oameni, 12 ani înseamnă o viață, iar alții nici măcar nu știu cum ar fi ca Lungu să nu fie primar. Vă dau un exemplu clar: un copil începe să priceapă lucrurile mai bine pe la 12 ani. Imaginați-vă că acest copil s-a trezit cu Lungu primar la 12 ani, iar acum, are 24 de ani, putem spune că își începe propriul drum în viață, iar Lungu e tot primar. Eu nu cred că Lungu mai are ce să ne spună, acum, după trei mandate. Personal, nu cred că Ion Lungu ar putea fi ales din nou primar al Sucevei, nici dacă ar fi unicul candidat de pe scena politică suceveană”, a subliniat Balan.

Totodată, Balan consideră că tot ce a făcut Lungu în cele trei mandate, face parte din fișa postului, ceea ce nu înseamnă că Lungu lasă în urma sa ceva măreț.

„Pentru unii oameni, un primar bun este acela care mai astupă câte o groapă, mai pune câte un bec sau mai adaugă câte un buncăr la ghena de gunoi. Acestea sunt de fapt niște necesități care fac parte din fișa postului.  Eu cred că un primar bun trebuie să lase în urma lui mult mai mult decât lasă astăzi Ion Lungu, câteva pavele”, susține Balan.

Ioan Balan consideră că oamenii de astăzi nu sunt la fel ca cei de acum zece ani în urmă, din punct de vedere al cerințelor și al așteptărilor, lucru pe care ar trebui să îl înțeleagă și primarul Sucevei.

„Ion Lungu n-a înțeles că cetățenii s-au săturat. Atunci când l-au ales pe Klaus Iohannis, oamenii și-au dorit altceva. Lungu a crezut în Ponta, nu în Iohannis și a făcut pentru Ponta mai mult decât i-a cerut PSD-ul”, a conchis Ioan Balan.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.