Deputatul PDL Ioan Bălan şi Gheorghe Flutur au fost prezenţi în orașul Salcea. Alături de cei doi candidați ai Alianței România Dreaptă a fost și primarul din Salcea, Ilie Lungu. Câteva sute de locuitori ai acestui oraş au primit asigurări că proiectele pe care candidații și le-au propus vor fi duse la bun sfârșit. Ca și răsplată, aceștia au primit promisiunea locuitorilor că vor fi votați.

Primarul oraşului Salcea, Ilie Lungu, a confirmat faptul că atât el, cât şi viceprimarul, majoritatea consilierilor locali, dar şi populaţia acestui oraş sprijină candidaturile lui Ioan Bălan pentru un nou mandat de deputat şi a liderului PDL Suceava, Gheorghe Flutur, pentru un mandat de senator.

„Fac apel la toți locuitorii oraşului Salcea ca pe data de 9 decembrie să dea un vot echipei Bălan – Flutur pentru binele localităţii”, a spus Ilie Lungu.

Candidatul ARD Gheorghe Flutur pe colegiul Senat numărul 2 Suceava a declarat că oraşul Salcea trebuie să-şi continue dezvoltarea începută în ultimii patru ani. Acesta a accentuat faptul că, în calitate de parlamentar, va susţine deblocarea tuturor proiectelor şi investiţiilor blocate de actuala guvernare USL.

Deputatul Ioan Bălan, prezent la întâlnirea cu electoratul, a ţinut să precizeze că oraşul Salcea este una dintre localităţile importante din colegiul pe care îl reprezintă în Parlamentul României. Bălan a menționat că unul dintre cele mai importante proiecte care a fost aprobat pentru acest oraş este cel pentru modernizarea Aeroportului Ştefan cel Mare.

„Aici avem o realizare de excepţie şi mă refer la Aeroportul Ştefan cel Mare, care va fi modernizat în totalitate şi care până la urmă va duce şi la dezvoltarea oraşului Salcea. Suntem aici în echipă cu primarul, viceprimarul şi consilierii noştri locali. Timp de trei zile vom face campanie la fiecare uşă, vom asculta problemele pe care le au oamenii şi voi încerca împreună cu preşedintele Flutur să găsim soluţii pentru rezolvarea lor. Şi prin parteneriatul pe care îl avem cu primarul oraşului Salcea, noi sperăm să rezolvăm toate problemele care ne sunt spuse de către cetăţeni”, a explicat candidatul ARD pe colegiul uninominal numărul 2 Camera Deputaților, Ioan Bălan.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.