Vizibil supărat, deputatul Ioan Balan, a declarat că a avut tăria de caracter să înțeleagă că Ion Lungu, are mai multe șanse de câștig și că, așa cum era și normal, a ales să renunțe și la șefia organizației municipale a PNL.

„Ion Lungu a avut în sondaje 51% independent, iar eu, din partea PNL am avut 20%. Chiar dacă m-aș fi luptat să iau tot ce avea PSD și să fac 49%, nu s-a inventat ca 49 să fie mai mare ca 51. În ce situație mi-aș fi pus eu echipa mea, pe care am construit-o cu atâta efort, doar din dorința mea „prostească” de a candida eu, neapărat. Hai să fim serioși, oameni buni. Nu-mi este ușor, m-am luptat pentru treaba asta, am pus suflet și știți cu toții asta. Tocmai aceasta este dovada supremă că îmi pasă de acest partid și de oamenii lui. Eu îl sprijin pe primarul Ion Lungu și pe Gheorghe Flutur, fără niciun drept de apel. Ar fi o prostie să creadă cineva că fac altfel de jocuri”, a spus Ioan Balan.
În încheiere, deputatul Ioan Balan a subliniat faptul că el crede în capacitatea de coordonare a lui Gheorghe Flutur și, mai apoi, crede și în promisiunile lui Ion Lungu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.