Deputatul PNL, Ioan Balan susține în continuare că nu va renunța la ideea de dezvoltare a municipiului Suceava, oricât de mult și-ar dori unii să facă acest lucru.

„Nu renunț la ideea de dezvoltare a Sucevei începând de la scara de bloc și la căutarea de soluții pentru descongestionarea traficul din oraș.

Pentru șoseaua de centură a Sucevei nici nu s-a mai vorbit în ultimii 4 ani de închiderea inelului de la Cumpărătura- Ipotești- Salcea.

Imaginați-vă că dacă era închis acest inel, Suceava ar fi răsuflat mai mult oxigen și mai puține noxe de la mașinile care ne tranzitează. Dacă vorbiți azi cu cineva din oraș veți vedea că una din principalele probleme este să se poată ajunge din centru până în Burdujeni în timp rezonabil.Am participat în luna octombrie la prezentarea și dezbaterea noului PUG (plan urbanistic general) al Sucevei, poate unul dintre cele mai importante planuri ce vor sta la baza dezvoltării urbanistice a municipiului în anii viitori. Din păcate, cu excepția celor doi viceprimari și câtorva consilieri locali liberali, nu am văzut niciun alt lider politic sau măcar vreun pretendent la funcția de primar al Sucevei care să fie interesat de un astfel de proiect extrem de important”, a subliniat Ioan Balan.

 

Mai mult decât atât, deputatul PNL, a subliniat și faptul că unii politicieni locali au o activitate intensă doar pe internet.

„Îi văd pe unii politicieni care pe internet sunt extrem de activi, dar în administrație, la partid sau printre oameni îi vezi extrem de rar. Altfel spus, sunt primii cu gura mare sau cu proiecte care mai de care mai populiste, dar la muncă fac rabat”, a conchis Balan.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.