Mai e puțin timp până când românii vor avea ocazia să își aleagă din nou președintele țării, alegerile prezidențiale fiind programate duminică, 10 noiembrie.

Ultimele sondaje arată că va fi vorba de o reconfirmare în funcție a actualului președinte al României, Klaus Iohannis, de acest lucru fiind convins și deputatul sucevean Ioan Balan, care a subliniat că președintele Iohannis a reprezentat țara cu onoare și profesionalism în toți acești ani care au trecut.

Sunt încrezător pentru că avem cel mai bun candidat, în persoana lui Klaus Iohannis, omul care în toți acești ani de mandat a garantat parcursul nostru european, a ținut echilibru în tot ce au însemnat instituțiile publice din România și ne-a reprezentat cu cinste în relația noastră cu partenerii externi. Totodată, am convingerea că regiunea aceasta de Nord-Est, unde eu sunt vicepreședinte, va obține un scor mai mult decât favorabil pentru candidatul nostru”, a declarat, pentru SuceavaLIVE, Ioan Balan.

Deputatul PNL de Suceava, Ioan Balan, vicepreședintele PNL pentru Regiunea Nord–Est, a fost prezent la multe dintre activitățile candidatului PNL din această perioadă și a mărturisit că Iohannis este mult mai diferit decât îl prezintă opoziția.

Contrar percepției publice, Klaus Iohannis este extrem de uman, acceptă ideile celor din jur și respectă oamenii din echipă. Am participat și la ședințele de campanie și am remarcat că era interesat în amănunt de tot ce se întâmpla în zonele în care ne aflam. Percepția greșită pe care i-a creat-o PSD-ul, cum că el este un om deasupra tuturor și nu este interesat de nimeni,  nu este nici pe departe adevărată.

De altfel, Klaus Iohannis a știut cum să gestioneze fiecare domeniu din cadrul Primăriei Sibiu și acest lucru se vede și când vine vorba de țară. Am convingerea că sucevenii vor înțelege cât este de important ca Iohannis să fie încă un mandat președinte și în acest sens vor ieși duminică la vot”, a transmis deputatul sucevean.

Pentru alegerile prezidențiale din județul Suceava au fost tipărite și distribuite 666.369 buletine  de vot, fiind  așteptați la urne 603.790 alegători, din care 560.531 cu cărți de identitate.

Conform calendarului alegerilor prezidențiale 2019, campania electorală se încheia sâmbătă,  9 noiembrie, la ora 7:00.

Votarea va începe duminică, 10 noiembrie, de la ora 7, și se va încheia la ora 21, cu precizarea că se poate prelungi până la ora 23,59, pentru alegătorii care așteaptă să voteze la sediul secției de votare sau în afara ei, la rând.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.