”Investiţiile PSD în şcoli se văd în stratul tot mai gros de igrasie de pe pereţi, în toaletele insalubre şi se vor vedea la iarnă în termometrele din sălile de clasă”, consideră deputatul Ioan Balan.

”Despre sănătate, ce să mai vorbim. Au promis că vor construi noi spitale şi că le vor redeschide pe cele închise din lipsă de personal şi de dotări. Nu am văzut nici un lider PSD să vorbească pe această temă la mine în judeţ, în Suceava. Dimpotrivă, ne pleacă medicii inclusiv de la Spitalul Judeţean, unde deja avem deficit de personal şi o groază de locuri scoase la concurs, pe care sunt sceptic că se va bate cineva să le ocupe. Cetăţenii din comunele limitrofe municipiului Suceava nici măcar nu mai speră că vor avea vreodată acces la servicii minimale de sănătate”, susține Balan.

”Pentru PSD nu-s parale nici pentru siguranţa cetăţeanului, dacă e să judecăm după creşterea infracţionalităţii din judeţ şi municipiu. Poliţiştii noştri suceveni nu sunt buni, ci sunt excepţionali, dar prea puţini la câtă nevoie are comunitatea noastră.

Pe scurt, PSD nu are bani pentru nici una dintre adevăratele priorităţi ale cetăţenilor, dar are excedente bugetare la Bucureşti”,  crede Ioan Balan.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.