Vicepreședintele regional al PNL, deputatul de Suceava Ioan Balan, a dat declarații după  ședința Colegiului Director al PNL Suceava, în care a vorbit despre suținerea candidatului PNL, Klaus Iohannis, la alegerile prezidențiale, dar și despre viitorul Guvern.

„Sunt extrem de bucuros astăzi să constat, după această ședință, că PNL Suceava, prin membrii săi, activiștii și susținătorii săi, este pregătit să intre în campania electorală. Dar cel mai important lucru este că am văzut determinarea unor primari, printre care și cel al Sucevei, domnul Ion Lungu, pentru ca președintele nostru Klaus Iohannis, candidatul nostru, să câștige alegerile din primul tur. Asta m-a bucurat foarte tare în calitatea mea de vicepreședinte regional. Mai rar am văzut așa o determinare ca în organizația noastră ”, a declarat Ioan Balan. 

Legat de discuțiile avute în cadrul Colegiului Director al PNL, Ioan Balan a subliniat că primarii își doresc măsuri de  debirocratizare.

„ Am văzut și primari de-ai noștri care ne-am cerut să ducem mesajul lor mai departe la București  și să reușim o debirocratizare a aparatului de stat pentru că, spun ei, mai ușor poți obține astăzi bani, decât avize”, a subliniat Balan. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.