Fostul primar din Rădăuți, candidat pe primul loc pe lista PMP Suceava pentru Senat, Aurel Olărean, prezent sâmbăta, 19 noiembrie 2016, la lansarea candidaților pentru alegerile parlamentare din data de 11 decembrie 2016, s-a arătat încrezător în succesul acestui partid.

„M-a bătut gândul să îmi văd de treburile mele. Am avut lupte politice cu Consiliul Local din Rădăuți să aducem proiecte pentru comunitatea rădăuțeană. Sunt mândru că am realizat foarte multe lucruri, am adus acele proiecte de la ministere, în acea perioadă în care președintele a dat țării un prim ministru care a sprijinit acest județ cu cei mai mulți bani. Noi știm foarte bine că cineva se laudă că a adus aceste fonduri, dar nu este așa. Acele fonduri au fost aduse și aprobate de către un guvern și un premier care a fost numit de Traian Băsescu. Aveam de gând să mă retrag, dar pentru că am văzut că domnul comandant de cursă lungă Traian Băsescu, s-a ridicat, a luat steagul și a plecat la luptă, fiind și eu marinar nu puteam să stau pe margine și să ma uit cum comandantul luptă. M-am alăturat lui și voi lupa până la capăt”, a afirmat Aurel Olărean.

Candidatul de pe primul loc pe lista pentru PMP Suceava pentru Senat, Aurel Olărean, a spus despre Traian Băsescu că a fost un președinte activ, care s-a implicat pentru comunitate și pentru nevoile cetățenilor.
„Bucovina vă iubește și vă stimează. Ușa dumneavoastră în Bucovina este deschisă pentru totdeauna, ori de câte ori veți trece și veți vizita locurile noastre minunate. Vom duce o luptă grea, avem foarte mult de lucru până pe data de 11 decembrie, dar sunt sigur și sunt convins că vom câștiga și domnul președinte Băsescu va câștiga, și va câștiga România, și am mare încredere că Băsescu va ajunge premierul României”, a transmis Aurel Olărean.

15086850_1395371570485821_2142702692_n

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.