Consilierii locali suceveni, la propunerea primarului Ion Lungu, au decis ca banii ce au rămas de la licitația pentru amenajarea zonei de agrement Tătărași, să fie folosiți la alte proiecte importante pentru municipalitate.

Astfel, și reprezentanții Comisiei Naționale de Împrumuturi au aprobat ca peste 2,8 milioane de lei să fie redistribuiți pentru proiectul de iluminat public din municipiul Suceava.

Primarul Ion Lungu consideră că acest lucru este benefic, întrucât execuția bugetară nu este tocmai una favorabilă dezvoltării orașului.

„Noi am realizat o Hotărâre de Consiliu Local în care am cerut să redistribuim câteva sume de bani economisite la zona Tătărași. Cei de la Comisia Națională de Împrumuturi au aprobat suma de 2.876.811 să fie folosită pentru iluminatul public al municipiului Suceava”, a declarat edilul sucevean.

Ion Lungu a mai spus că acest proiect este în derulare, iar pe un număr de 22 de străzi din cartierele Burdujeni-Sat și Ițcani s-au montat corpuri de iluminat noi, urmând ca din luna ianuarie să fie montate și pe străzile din celelalte cartiere sucevene.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.