Un bărbat, de 61 ani, din municipiul Rădăuți, s-a prezentat ieri, 13 iulie 2016, în jurul orei 18:00 la camera de gardă a Spitalului municipal Rădăuți acuzând dureri la piciorul drept. Acesta a declarat că a fost lovit de un autoturism, a cărui conducător auto efectua o manevră de mers înapoi în parcarea unui supermarket din municipiul Rădăuți.

Conform unui comunicat al I.P.J. Suceava, din verificări s-a stabilit că la ora 10:20, un bărbat, de 56 ani, localnic, aflându-se la volanul autoturismului proprietate personală pentru a parca, a efectuat o manevră în retur fără să se asigure, l-a lovit cu partea din spate a autoturismului pe pe bărbatul de 56 de ani ce se deplasa prin parcare cu coșul de cumpărături.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest acesta indicând valoarea de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat fiind condus la Spitalul Municipal Rădăuți, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge.

S-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.