Un bărbat din comuna Marginea, județul Suceava a fost arestat pentru 30 de zile după ce, prin constrângere, a întreținut raporturi sexuale cu fiica sa minoră, în vârstă de 14 ani.

Potrivit procurorului Bucșa Andrei Sebastian, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, la data de 09 septembrie 2016, procurorii au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatului Lungu Dumitru, din comuna Marginea, județul Suceava, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol,  faptă prev. şi ped. de art. 218 alin. (1) şi alin.(3) lit. a), b) şi c) Cod penal, constând în aceea că în după amiaza zilei de 08 septembrie 2016, în jurul orelor 14:00, în timp ce se afla la domiciliul său din comuna Marginea, judeţul Suceava, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, profitând de faptul că la domiciliu nu se mai aflau alte persoane, a întreţinut prin constrângere raporturi sexuale cu fiica sa minoră L.N.,  în vârstă de 14 ani.

Inculpatul a fost prezentat în cursul zilei de 10.09.2016 cu propunere de arestare preventivă, magistraţii Judecătoriei Rădăuți admiţând cererea procurorilor şi dispunând emiterea unui mandat de arestare pe numele inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.