La 13.12.2019 orele 17:08, Poliţia Mun. Suceava a fost sesizată prin SNUAU 112 de către A. Ș cu privire la faptul că în zona magazinului Mihalex, lângă Catedrală, se află un bărbat căzut.
S-a constatat că în jurul orelor 17:00, pe fondul unui conflict spontan și consumului de alcool, M.G de 37 ani din Suceava a fost agresat fizic de către o persoană pe care declară că nu o cunoaște exact. Agresiunea s-a petrecut în timp ce doi se aflau în zona magazinului Mihalex situat pe strada George Enescu, victima fiind ulterior preluată de către un echipaj al ambulanţei si transportată la Spitalul Judeţean Suceava în vederea acordării de îngrijiri medicale .
Au fost efectuate investigaţii la faţa locului, fiind purtate discuţii cu angajaţii magazinului Mihalex, ocazie cu care s-a stabilit că zona comiterii faptei este acoperită video, urmând ca în perioada imediat următoare, să fie ridicate imaginile camerelor de supraveghere.
Lui M.G i-a fost stabilit ca diagnostic prezumtiv ” TCC, traumatism toraco-abdominal prin agresiune”.
S-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „lovirea sau alte violenţe”, cauza urmând a fi soluţionată procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.