Marți, 28 noiembrie, în jurul orelor 1810, Dorin P., de 39 de ani, din oraşul Frasin, sat. Plutoniţa,  în timp ce conducea autoutilitara pe DJ 177A, în localitatea Stulpicani, din direcţia Ostra, către Frasin, a surprins şi accidentat pe pietonul Petru T., de 48 ani, din oraşul Broşteni, care, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice s-a angajat în traversarea neregulamentară a părţii carosabile, de la dreapta spre stânga, prin loc nepermis şi fără să se asigure corespunzător.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a pietonului care a fost transportat la Spitalul or. Gura Humorului. Victima nu a rămas internată..

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului.

Pietonul a fost testat cu aparatul etilometru rezultatul fiind de 1,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, a rezultat faptul că vinovat de producerea evenimentului rutier se face pietonul, care, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice s-a angajat în traversarea drumului public prin loc nepermis şi fără să se asigure corespunzător.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.