Polițiștii Biroului de Combatere a Delictelor Silvice Suceava, în cooperare cu lucrătorii Gărzii Forestiere Suceava, au oprit miercuri, 7 februarie, pentru control pe DJ 209G, din comuna Brodina, autoutilitara condusă de un bărbat de 42 de ani, din oraşul Vicovu de Sus, care transporta material lemnos.

Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, în urma verificărilor, echipa de control a constatat faptul că, avizul secundar de însoţire emis la data de 07.02.2018 de o societate din comuna Vicovu de Jos, era completat necorespunzător, motiv pentru care,  autoutilitara a fost condusă la sediul unui depozit de material lemnos aparținând Ocolului Silvic Falcău, unde, în urma inventarierii, specialiștii silvici au stabilit faptul că, bărbatul transporta 24,73 m.c lemn rotund de esență răşinoase.

În cauză, s-a dispus sancţionarea contravenţională a conducătorului cu amendă în cuantum de 6.000 lei, pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 171/2010 şi confiscarea cantităţii de material lemnos transportată, în valoare de 6.180 lei, ce a fost predată în custodie Ocolului Silvic Falcău.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.