Joi, 12 martie, la ora 22:49, polițiștii Secției 14 Poliție Rurală Vama au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un bărbat din localitatea Moldovița cu privire la faptul că pe DJ 175, aproape de centrul localității, se află o persoană căzută in stare de inconștiență pe carosabil.

Din primele cercetări efectuate la fata locului s-a stabilit faptul că persoana în cauză nu prezintă semne vitale și este victima unui accident rutier fără a putea fi obținute date cu privire la autovehiculul implicat și identitatea conducătorului auto.
La fața locului s-a prezentat un echipaj al SAJ Suceava care a constatat decesul victimei. Persoana decedata se numește U. Petru din comuna Moldovița în vârstă de 38 de ani.
S-a constatat că la 12.03.2020, în jurul orelor 22.42, autor necunoscut, în timp ce conducea auto (ale cărei date de identificare nu au putut fi încă stabilite) pe DJ 176, pe raza com. Moldoviţa, având direcţia de deplasare sat Argel spre com. Vatra Moldoviţei a surprins şi accidentat pe U. Petru, ce se deplasa pe partea carosabilă, în calitate de pieton.
Până în acest moment nu a putut fi identificat autorul producerii accidentului, cercetările continuându-se până la identificarea acestuia.
În cauză a fost întocmit dosar penal privind infracţiunile de „ucidere din culpă” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.