Joi, 26 decembrie, în jurul orelor 18.40, Ț.I. și concubinul acesteia, s-au deplasat la locuința lui U.I., de 40 de ani, din mun. Vatra Dornei, întrucât au fost anunțați, în cursul zilei, de un apropiat al acestuia, despre faptul că nu se simte bine, și, constatând că ușa de acces în imobil este încuiată iar din interior nu răspunde nimeni, au solicitat intervenția unui echipaj de poliție.

Echipajul din cadrul Poliției mun. Vatra-Dornei, ajuns la fața locului, a solicitat un echipaj de ambulanță și un echipaj de pompieri pentru a sparge ușa de acces în imobil.

După pătrunderea în imobil, într-o cameră, a fost găsit bărbatul, întins pe spate, în stare comatoasă, inconștient, cu reacții la stimuli și semne vitale. Acesta a fost preluat de echipajul de ambulanță prezent la fața locului în vederea transportării la Centrul de Primiri Urgențe al Spitalului municipal Vatra-Dornei.

La ora 21.10, la Spitalul municipal Vatra-Dornei, a fost constatat decesul acestuia, cu diagnosticul de „infarct miocardic acut, stop cardio-respirator ireversibil”.

Cadavrul în cauză a fost depus la morga Spitalului municipal Vatra Dornei în vederea efectuării autopsiei medico-legale.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.