Joi, 13 august, Poliția orașului Gura Humorului a fost sesizată de personalul medical din cadrul Serviciului de Ambulanţă Gura Humorului, despre faptul că un bărbat de 57 ani, din orașul Gura Humorului, a decedat în grădina sa.

În urma cercetărilor s-a stabilit că bărbatul de 57 de ani, în jurul orei 09.00, a ieşit cu fiul său la cosit, dar după ora 11.00 a rămas singur în grădină, fiul său mergând la nişte vecini să taie lemne, de unde a revenit în jurul orei 15.30, moment în care l-a găsit pe tatăl său în grădină, culcat pe o parte, fără a mai respira şi a mai avea semne vitale. A apelat 112 pentru a solicita ajutor medical, la faţa locului a sosit imediat un echipaj medical care l-a resuscitat aproximativ 45 minute pe bărbat, după care a declarat decesul acestuia.

Din cele declarate de fiul său, în trecut bărbatul a acuzat de mai multe ori dureri la nivelul pieptului şi probleme cu respiraţia, dar nu s-a prezentat la un control medical de aproximativ 10 ani, nici nu mai avea medic de familie. La o examinare sumară, nu s-au constatat urme de violenţă pe corpul său.

Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.