Sâmbătă, 24 octombrie, la ora 13.00, lucrătorii SPR 8 Adâncata au fost sesizați telefonic de o femeie despre dispariția soțului ei Ț. D., de 69 ani, din mun. Suceava, fără forme legale în com. Adâncata, care a plecat de la domiciliu în data de 23 octombrie 2020 fără a mai reveni. 

În urma verificărilor efectuate și a căutărilor desfășurate pe raza localității cel în cauză a fost găsit decedat într-un șanț de pe marginea unui drum sătesc neclasificat la circa 500 m de locuința sa.

S-a stabilit că în data de 23.10.2020 orele 11.00 bărbatul a plecat de la locuința sa la un bar din apropiere pentru a consuma băuturi alcoolice. Aici a servit diverse băuturi împreună cu alți consumatori până în jurul orelor 19.00 când a plecat spre domiciliu. A mers spre casă pe un drum sătesc apoi pe o cărare, însă nu a mai ajuns la domiciliu. În urma sesizării Poliției de către soția acestuia și a căutărilor efectuate cel în cauză a fost găsit decedat într-un șanț de pe marginea unui drum sătesc din localitatea Adâncata.  

 Cadavrul nu prezenta semne de violență și a fost anunțat SML Suceava în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor producerii decesului.

S-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.