Luni, 6 august, la ora 00:55, în timp ce acționa pe DJ 178, din comuna Volovăț, o patrulă din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Marginea, a oprit pentru control, autoturismul condus de un bărbat de 48 de ani, din comuna Arbore.

Potrivit IPJ Suceava, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, permisul de conducere, este expirat din 17.07.2017, iar polița de răspundere civilă RCA, este expirată din data de 19.06.2018.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Totodată, pentru neregulile constatate, bărbatul de 48 de ani a fost sancționat contravențional conform prevederilor O.U.G. nr.195/2002, fiindu-i reținute plăcuțele cu numărul de înmatriculare și certificatul de înmatriculare auto.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.