Luni, 16 septembrie, la ora 17.55, polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Gura Humorului au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că între satele Capu Codrului și Berchișești, în zona celor 4 cruci, este o persoană decedată după un incendiu de vegetație.

Cadavrul persoanei decedate a fost găsit pe un teren extravilan în afara localității Berchișești, la circa 6 m de DN 2 E, pe partea dreaptă a sensului de mers Gura Humorului – Fălticeni. La fața locului a fost solicitată un echipaj de ambulanță, care a constatat decesul lui B. S., de 56 ani, din comuna Berchișești, iar datorită faptului că incendiul de vegetație se propaga în zona unde a fost găsit cadavrul, a fost solicitată și intervenția lucrătorilor ISU Bucovina, care au reușit lichidarea incendiului.

Din primele verificări efectuate s-a stabilit că bărbatul deținea teren în zona unde a fost identificat, acesta avea asupra sa o furcă, probabil pentru a da foc resturilor vegetale de pe terenul său, care a fost însămânțat cu cartofi, însă decesul a intervenit pe terenul vecin.  Corpul defunctului prezenta arsuri de circa 70% , fără a fi identificate urme de violentă.

Totodată, persoana în cauză figura în evidențe medicale cu probleme cardiace.

Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.