Marți, 2 iunie, la ora 10.03, Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată prin SNAU 112 de către o femeie din comuna Vama, asistentă medicală în cadrul SAJ Suceava, care a sesizat despre faptul că, fiind solicitată să intervină pentru acordarea de îngrijiri medicale lui Marian B., de 51 ani, ocupantul unei locuințe sociale din municipiul Câmpulung Moldovenesc, odată ajunsă la locuința socială a constatat faptul că acesta este decedat. 

Cadavrul a fost găsit într-una din cele cinci locuințe sociale tip vagon. Acesta se afla în poziția șezut, pe pat. Cu ocazia efectuării cercetării la fața loculului pe corpul persoanei decedate nu au fost identificate urme de violență.

 Din cercetări s-a stabilit că Marian B. a fost cazat în locuința socială la 01.06.2020, în jurul orei 10:00.

La aceeași dată, în jurul orei 22:00 un echipaj al Poliției locale Câmpulung Moldovenesc s-a deplasat la locuința socială, ocazie cu care lucrătorii au constatat că Marian B. se află în locuință, pe pat, în poziția șezut. Înainte de a părăsi locația, cei doi polițiști locali au intenționat să îl ajute pe Marian B. să se întindă în pat, însă acesta a refuzat.

Nu au fost constate aspecte care să întrunească elementele constitutive ale unei fapte penale.

În cauză a fost dispusă efectuarea unei autopsii medico legale, în vederea stabilirii cauzei medicale, a datei probabile a decesului sau a oricăror alte elemente ce pot contribui la lămurirea împrejurărilor producerii decesului, urmând a se comunica rezultatul concluziilor necropsiei.

Se solicită anunțarea reprezentanților Serviciului de Medicină Legală Suceava în vederea efectuării necropsiei cadavrului.

Cercetările sunt continuate sub aspectul infracțiunii de „ucidere din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.