Miercuri, 27 mai, la ora 10.48, Secția 9 Poliție Rurală Șcheia a fost sesizată de către B. Cătălina prin SNUAU 112 despre faptul că l-a găsit pe socrul său, B. Constantin, de 73 ani, din com Șcheia, spânzurat în șura casei din satul Mihoveni, com. Șcheia.

În urma cercetărilor s-a stabilit că B. Constantin locuia împreună cu soția sa, un fiu și nora, în com. Șcheia, sat Mihoveni. La 27 mai 2020, în jurul orei 10.40, B. Cătălina  s-a deplasat în șura casei, moment în care l-a văzut pe socrul său spânzurat de o grindă. Aceasta s-a deplasat la un vecin care a tăiat sfoara cu care era spânzurat bărbatul, după care a fost anunțată ambulanța pentru a interveni la fața locului. Echipajul SMURD care a intervenit la fața locului a procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare, constatând decesul.   

În urma efectuării cercetărilor nu au rezultat suspiciuni cu privire la decesul lui B. Constantin, nu au fost identificate alte urme de violență pe suprafața corpului decât cele provocate de spânzurare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.