Duminică, 12 aprilie, la ora 16,00, o patrulă din cadrul  Secţiei 15 Poliţie Rurală Vatra Dornei a oprit pentru control pe DN 17 în pasul Tihuţa ansamblul format din autoutilitară şi semiremorcă condus de un bărbat de 48 de ani din comuna Coşna, care transporta conform avizului de însoţire cantitatea de 45,61 mc cherestea de esenţă răşinoase.                   

Potrivit IPJ Suceava, întrucât existau neconcordanţe atât cu privire la data şi ora plecării transportului menţionat în avizul de însoţire, cât şi cantitatea efectivă de material lemnos transportată, poliţiştii au cerut sprijinul specialiştilor silvici, care, în urma inventarierii au stabilit faptul că, bărbatul transporta cantitatea de 52,272 mc cherestea tivită răşinoase.

Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 15.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 171/2010, iar ca măsură complementară s-a dispus confiscarea cantităţii de 52,272 mc cherestea tivită răşinoase, rezultată în urma inventarierii, în valoare de 37.583 lei, ce a fost predată în custodia Ocolului Silvic Dorna Candrenilor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Știm că reclamele sunt obositoare...

Am detectat faptul că folosești o extensie de blocare a reclamelor (AdBlocker). Pentru a putea vizualiza conținutul SuceavaLive și pentru a ne susține munca, te rugăm să dezactivezi extensia și să „Reîncarci pagina”.