Vineri, 3 iulie, la ora 01.45, Poliția orașului Frasin a fost sesizată prin SNUAU 112 de o femeie de 42 ani, din loc. Frasin, cu privire la faptul că un bărbat de 43 ani, din aceeași localitate, a dat foc garajului de la locuința sa.

Din primele verificări a reieșit că apelanta locuiește în orașul Frasin, imobilul fiind compus din casă de locuit, anexe gospodărești și un garaj situat la intrarea în curtea locuinței. Cei doi au trăit în concubinaj între 2016-2018, perioadă în care au fost plecați la muncă în străinătate. Din anul 2018, din cauza faptului că bărbatul avea un comportament violent, femeia a întrerupt relația, întrerupând orice contact cu acesta.

În seara zilei de joi, în jurul orei 21.15, bărbatul, având asupra sa un recipient cu benzină, a stropit cu benzină garajul aparținând familiei fostei concubine și i-a dat foc.  

Incendiul a fost observat de către apelantă, care a intervenit cu membrii familiei și au lichidat incendiul, soldat cu pagube minore, respectiv ușa garajului a fost deteriorată pe o porțiune mică.

Vineri, în urma administrării probatoriului, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de bărbat pentru comiterea infracțiunilor de „distrugere prin incendiere”, „violare de domiciliu” și reținerea acestuia pentru 24 ore, fiind introdus în CRAP al IPJ Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.