Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și luarea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile față de inculpatul P.G., din com. Frătăuții Noi, jud. Suceava, pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită.

Mai exact, în data de 01.07.2020, în jurul orelor 11.00, bărbatul a întâlnit și abordat în trafic, un lucrător de poliție de la un post de poliție din jud. Suceava, promițându-i suma de 300 de euro dacă acesta din urmă își va exercita atribuțiile în așa fel încât nepotul său, numitul P.G.B., care a comis o infracțiune la regimul rutier în data de 30.06.2020, fapta sa fiind constatată de agenți de poliție din subordinea lucrătorului de poliție susmenționat și făcând obiectul unui dosar penal, să nu fie tras la răspundere penală pentru aceasta, iar ulterior, în aceeași zi de 01.07.2020, în jurul orelor 13.30, s-a deplasat la sediul postului de poliție respectiv și i-a remis efectiv, cu titlu de mită, în scopul arătat mai sus, suma de 300 euro lucrătorului de poliție anterior menționat, fiind surprins în flagrant de către organele de poliție.

Cauza a fost instrumentată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava cu sprijinul lucrătorilor de poliţie din cadrul DGA – Serviciul Județean Anticorupție Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.